• Incline C(ovid) Schedule

     

    Revised 9/3/20

    0    6:45- 7:30                               (45 min)

    1st  7:35- 8:24                              (49 min)

    2nd 8:27 – 9:16                              (49 min)

    3rd 9:19 – 10:08                           (49 min)

    Nutrition 10:08 – 10:16             (8 min)

    4th 10:16 – 11:05                          (49 min)

    5th 11:08 – 11:59                          (51 min)

    Lunch 11:59 – 12:29                   (30 min)

    6th 12:34- 1:23                              (49 min)

    7th 1:26- 2:15                               (49 min)

    8th 2:18- 3:03                                (45 min)