• 2020 - 2021

    Distance Learning

    Block Schedule

    1st   7:35-8:25 (50 min.)

                     3 minutes passing

    2nd /5th  8:28-10:08 (100 min.)

    Nutrition 10:08-10:17 (9 min.)

                    3 minutes passing

    3rd /6th  10:20-12:00  (100 min.)

    Lunch 12:00-12:35 (35 min.)

    4th /7th  12:35-2:15 (100 min.)

    8th    2:20 – 3:05 (45 min.)