• Distance Learning Schedule (Revised 11.9.2020)

    7:30 – 7:55 (25 Minutes) – Advisory

    8:00 – 8:40 (40 Minutes) – 1st period

    8:45 – 9:25 (40 Minutes) –2nd Period

    15 MINUTE BREAK

    9:40 – 10:20 (40 Minutes) – 3rd Period

    10:25 – 11:05 (40 Minutes) – 4th Period

    15 MINUTE BREAK

    11:20 – 12:00 (40 Minutes) – 5th Period

    12:05 – 12:45 (40 Minutes)  – 6th Period

    12:45 – 1:15 – Lunch 

    1:15 – 2:30 – Teacher Work Time

     

    On full distance learning days, everyone will attend all days. (A day and B day combine).